آشنایی با مخروطی
مخروطی یا کله قندی ترافیکی جهت ایمن کردن موقت مسیر در خیابان ها و بزرگراه ها استفاده می شود. کله قندی به دلیل شکل ظاهری و سطح مقطع بزرگی که دارد از ایستایی خوبی برخوردار است و استفاده از آن را در سطوح با شیب مختلف میسر می کند.
کله قندی برای دیده شدن بهتر با رنگ قرمز تولید می شود . بدنه این مخروط بیشتر از جنس پلاستیک است و از انعطاف پذیری بالایی برخوردار است که سبب افزایش ایمنی کله قندی شده است.
چون هنگام برخورد وسایل نقلیه هم کله قندی و هم وسیله نقلیه آسیبی نمی بیند. کله قندی ترافیکی که با نام قندیل نیز آن را می شناسند در دو نوع کله قندی با حلقه اتصال زنجیر و مخروط ترافیکی جمع شونده چراغ دار و بدون چراغ تولید می شود .
کله قندی با دو جنس PVC و ژله ای و برای کاربردهای مختلف مانند استفاده در بزرگراه ها، فرودگاه ها، پارکینگ ها، معابر عمومی و خیابان ها تولید می شود که به راحتی قابل جابجا شدن است و با توجه به شکل مخروط بودن و برخلاف استوانه ترافیکی نیازی به نصب بر روی سطوح مختلف ندارد. مخروط دارای دو نوع شب رنگ دار و بدون شبرنگ است که مدل شبرنگ دار آن باعث افزایش دید رانندگان در شب میشود.
با افزایش حمل و نقل جاده ای و شهری استفاده از تجهیزات ترافیکی استاندار نسبت به گذشته اهمیت بیشتری پیدا کرده است چون این تجهیزات نقش مهمی در افزایش ایمنی و کاهش میزان خطرات دارد.
در کلان شهرها مثل تهران که ترافیک هر روز سنگین تر می شود و تعداد خودروهای شخصی هر روز افزایش پیدا می کند در این مواقع یکی از روش های کنترل ترافیک و نظارت بر ترافیک استفاده از تجهیزات ترافیکی است.
مخروط ترافیکی یا همان کله قندی ترافیکی یکی از رایج ترین و ارزانترین تجهیزات ترافیکی به حساب می آید و برای هشدار و راهنمایی در خیابان ها و پارکینگ ها مورد استفاده قرار می گیرد.
کاربرد و ویژگی های مخروط ترافیکی
مانع ترافیکی ، کله قندی یا مخروط ترافیکی جهت محدود کردن تردد ، علامت گذاری مسیر ، تفکیک راه ، هشدار به رانندگان ، علامت گذاری محدوده ی فعالیت کارگران و … کاربرد دارد . انواع مخروط ترافیکی باید رنگی هشدار دهنده و جالب توجه داشته باشد .