قیمت شارژ مجدد کپسول آتش نشانی – تاریخ مصرف کپسول آتش نشانی – زمان شارژ کپسول آتش نشانی
مقدمه:
دراین مقاله میخوایم به شما توضیحاتی راجب قیمت شارژ – تاریخ مصرف و زمان شارژ کپسول های آتش نشانی بدیم که با توجه به گرمایش هوا و وجود خطرات پیش بینی نشده در مواقع حریق برای بررسی و بازرسی کپسول ها بهتون کمک میکنه
و به بررسی کپسول آتش نشانی و تمامی مراحل شارژ آن می پردازیم. شما با خواندن این مقاله اطلاعات راجع به اینکه کپسول ما پس از شارژ، به اندازه ی کافی شارژ شده و یا بیش از حد اندازه شارژ شده را کسب می کنید. همچنین با خواندن این مقاله شما می توانید درک بهتری از مراحل انجام شده بر روی کپسول خود داشته باشید. نمونه ی انواع توضیحات مانند تست هیدرواستاتیک، خرابی های مانومتر، ضربات و انواع آسیب به کپسول آتش نشانی در این مقاله توضیح داده شده است.
فهرست
کپسول آتش نشانی چیست؟
چرا باید کپسول آتش نشانی داشته باشیم؟
کاربرد کپسول های آتش
چرا کپسول های آتش نشانی باید شارژ شوند و اهمیت آن چیست؟
از کجا بدانیم کپسول آتش نشانی نیاز به شارژ دارد؟
نکات قابل بررسی شارژ کپسول
نشانگر یا فشارسنج کپسول آتش نشانی چیست و چگونه کار می کند؟
دلایل خرابی مانومتر
چطور کپسول آتش نشانی شارژ می شود؟
از کجا بفهمیم کپسول آتش نشانی ما شارژ شده؟
خدمات شارژ کپسول آتش نشانی شرکت هایپرفایر
کپسول آتش نشانی چیست؟
کپسول آتش نشانی دستگاهی استوانه ای و فلزی است که به صورت دستی و قابل حمل بوده و برای خاموش کردن آتش های کوچک از آن استفاده می شود و مورد استفاده برای حریق های بزرگ نمی باشد. در مواقعی که حریق گسترده است حتی می تواند جان فرد استفاده کننده را به خطر بیندازد. کپسولهای آتشنشانی با پودر یا یک نوع ماده ی اطفاء کننده مانند گاز دیاکسید کربن و یا آب پر شدهاند که در صورت فشردن اهرم واقع در بالای استوانه، ماده با فشار زیادی توسط گاز موجود در سیلندر از کپسول خارج شده و موجب خاموش شدن آتش می شود.
چرا باید کپسول آتش نشانی داشته باشیم؟
امروزه با گسترده شدن شهرها رساندن خدمات آتش نشانی به همه ی افراد سخت و زمان بر شده است، کپسول های آتش نشانی می توانند از وارد شدن خسارات جانی و مالی به شما جلوگیری کند. به همین دلیل باید کپسول آتش نشانی در همه ی محیط های کاری و مسکونی موجود باشد تا خود افراد با داشتن اطلاعات مربوطه بتوانند حریق های کوچک و در حد معمول را اطفاء کنند.
کاربرد کپسول های آتش نشانی
کاربرد هر کپسول بنا به موادی که در آن قرار دارد متفاوت می باشد. از انواع این کپسول ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- کپسول پودر و گاز
- کپسول CO2
- کپسول آب و فوم
- کپسول بیوورسال
- FE36
- FM200
همه ی این کپسول ها در سایزبندی های مختلف 1 کیلوگرمی تا 50 کیلوگرمی موجود می باشد. از این کپسول ها می توان برای اطفاء حریق خودرو، اماکن عمومی و شخصی استفاده نمود.
چرا کپسول های آتش نشانی باید شارژ شوند و اهمیت آن چیست؟
کپسول های آتش نشانی بعد از اتمام می توانند مجدد مورد استفاده قرار بگیرند. با شارژ دوباره آن، کپسول ها قابل استفاده می شوند. گفتنی است که کپسول ها فقط با اتمام مواد داخل آن غیر قابل استفاده نمی شوند، بلکه گاها با ضرب خوردگی کپسول، خراب شدن ضامن و یا گذشتن تاریخ انقضاء آن غیر قابل استفاده می شوند. در این موارد دارنده ی کپسول باید سریعا به مراکز شارژ کپسول مراجعه کند تا در حداقل زمان ممکن این کپسول ها شارژ و تعمیر شوند تا قابلیت استفاده مجدد را داشته باشند.
از کجا بدانیم کپسول آتش نشانی نیاز به شارژ دارد؟
کپسول های آتش نشانی بعد از یکبار استفاده نیاز به شارژ دارند. حتی اگر نشانگر یا فشارسنج کپسول روی خط سبز رنگ باشد، ممکن است پس از یکبار استفاده در هنگام رخ دادن آتش سوزی، کپسول نیرو و حجم کافی برای خاموش کردن آتش را نداشته باشد. مورد بعدی که می توان به آن اشاره کرد تاریخ انقضاء کپسول ها است که نشانگر شارژ دوباره ی کپسول می باشد. شاید برایتان سوال باشد که کپسول ها بعد از انقضاء قابل استفاده هستند یا نه؟
گفتنی است کپسول ها پس ازگذشتن تاریخ انقضاء، گاز آن ها تخلیه شده و مواد داخل آن کلوخه (سفت) یا ته نشین می شود. به همین دلیل نیاز به شارژ مجدد دارند. مورد آخر که می توان به آن اشاره کرد فرو رفتگی، ضرب خوردگی و سایر آسیب ها به بدنه ی کپسول می باشد که موجب خارج شدن گاز درون کپسول می شود و باعث از بین رفتن مقاومت بدنه سیلندر می گردد که در این صورت کپسول ها یا نیاز به شارژ دوباره دارند و یا باید یک کپسول نو جای خاموش کننده قدیمی جایگزین گردد.
نکات قابل بررسی شارژ کپسول
- قبل از هر چیزی باید چک شود پلمب کپسول بسته باشد.
- در هنگام شارژ کپسول، باید کپسول دیگری جایگزین آن قرار بگیرد.
- سیمی که به پلمب متصل است باید به نحوی بسته شده باشد که در صورت نیاز به راحتی بریده شود.
- درجه مانومتر کپسول ها به صورت چشمی چک شود.
- کپسول ها پس از استفاده یا به صورت سالانه باید شارژ شده و سریعا در جایگاه خود قرار بگیرند.
- بررسی های لازم بر روی اهرم و خود کپسول از نظر فیزیکی هر چند ماه یکبار انجام شود.
نشانگر یا فشارسنج کپسول آتش نشانی چیست و چگونه کار می کند؟
مانومتر یا فشار سنج همانطور که از نامش معلوم است برای آگاهی از فشار گاز داخل سیلندر مورد استفاده قرار می گیرد. فشار سنج ها طبق تصویر مشخص شده دارای سه بخش می باشد.
- بخش اول: در این قسمت اگر فشار گاز بین 0 تا 11 بار داخل مانومتر نشان داده شود کپسول ما نیاز به شارژ دارد و باید به مراکز شارژ کپسول مراجعه شود.
- بخش دوم : در این قسمت اگر نشانگر شارژ بیش از حد باشد، یعنی بین 18.5 تا 28 بار، در این شرایط باید به مراکز شارژ و بررسی کپسول مراجعه شود زیرا امکان انفجار و یا تخلیه گاز کپسول وجود دارد.
- بخش سوم: این قسمت، نشانگر شارژ مجاز و درست کپسول می باشد که به آن بخش سبز و یا مجاز نیز می گویند که بین 11 تا 18.5 بار است.
دلایل خرابی مانومتر
از اصلی ترین دلایل برای خرابی مانومتر ها می توان به گاز بیش از حد داخل کپسول ها، ضربه خوردن به مانومتر، شکستگی شیشه مانومتر و هرز شدن پیچ پشت مانومتر اشاره کرد. همه ی این موارد می تواند از دلایلی باشد که مانومتر به درستی کار نکند و به صورت صحیح فشار گاز درون کپسول را نمایان نکند.
چطور کپسول آتش نشانی شارژ می شود؟
متناسب با نوع کپسول آتش نشانی دستورالعمل ها و دستگاه های مختلفی برای شارژ کپسول آتش نشانی وجود دارد. قبل از هر کاری باید روی کپسول های آتش نشانی تست های هیدرواستاتیک انجام شود تا از نظر سالم بودن بدنه و اهرم کپسول اطمینان حاصل گردد. سپس کپسول باید به طور کامل خالی شود، این عمل با فشردن اهرم کپسول انجام می شود.
از کجا بفهمیم کپسول آتش نشانی ما شارژ شده؟
در برخی موارد ممکن است، کپسولی که جهت شارژ به مراکز برده شده، به طور کامل شارژ نشده باشد. برای مثال به جای 4 کیلوگرم فقط 1 کیلو گرم شارژ شده باشد. اولین راه حل برای جلوگیری از همه ی این اتفاق ها، بردن کپسول ها به مراکز مطمئن و مراکزی که دارای تاییدیه سازمان آتش نشانی همان شهر می باشد است.
خدمات شارژ کپسول آتش نشانی شرکت هایپرفایر
شارژ انواع کپسول پودر خشک شیمیایی، آب و فوم، بیوورسال، CO2، fe36 و fm200 در اوزان مختلف. فروش انواع تجهیزات امداد نجات، اعلام حریق، اطفاء حریق، تجهیزات حفاظت فردی و تجهیزات پیشگیری از حوادث.
با هایپر فایر خیلی راحت و بی درد سر درخواست شاٰرژ کپسولت رو به صورت آنلاین ثبت کن و با چند کلیک کپسولت رو شاٰرژ کن و درب منزل تحویل بگیر
اگه کپسولمون خراب باشه تعمیر میکنید؟
بله درصورتی که قابل تعمیر باشه
ممنون اطلاعات کاربردی بود👌🏻
مانومتر اسم دیگه نشانگر هست؟!
بله